Üdülni vágyók figyelem!

TÁJÉKOZTATUNK MINDEN ÉRDEKLŐDŐT,

hogy 2022. évre a BRDSZ üdülőibe az új térítési díjak szerint 

2021. 10. 26.  00  órától lehet foglalni!

KEDVES KOLLÉGÁK! ÉRDEKLŐDŐK! PIHENNI VÁGYÓK!

 

 Megjelent a BRDSZ 2022. évre szóló ÜDÜLÉSI SZABÁLYZATA, benne a 2022. évre szóló ÜDÜLÉSI TÉRÍTÉSÍ DÍJAKKAL.

 
KÉRÜNK MINDENKIT, HOGY A SAJÁT ÉRDEKÉBEN TANULMÁNYOZZA ÁT!
 

Tudjon meg többet a Benefit Barcode rendszerről!

(Hirdetés)

A BRDSZ tagkártyáihoz évek óta kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosító Euro Discount Clubot Jáger László alapította. Munkatársaival a közelmúltban továbbfejlesztette és szabadalmaztatta rendszerét, amely jövőre már nem csak az itthoni kártyatulajdonosok számára nyújt lehetőségeket, hanem határainkon kívül, globálisan is.

A cégvezető tervei szerint a kártyaelfogadó helyek száma több ezerre nő úgy, hogy azok az alapkedvezmények mellé már egyedi, akár 50 százalékos ajánlatokat is biztosítanak a kártyatulajdonosok számára. Praktikus, sokak által várt lehetőség lesz, hogy az okostelefont használók egy applikációval meg tudják majd jeleníteni kártyájukat, és folyamatosan nyomon követhetik megtakarításaikat is.

Jáger úr a nemzetközi rendszer működtetéséhez alapított egy amerikai székhelyű részvénytársaságot, amelynek tulajdonrészéből azoknak ajándékoz részvényeket, akik a szoftver fejlesztése érdekében - közösségi előfinanszírozás keretében - legalább bruttó 72 ezer forintért vásárolnak EDC logóhasználati keretet.(A szoftver segítségével lehívható - akár családi - diszkontkártyák már a karácsonyi ajándékozásokra is praktikusan felhasználhatóak.)

A cég üzleti terve - más start up cégekhez hasonlóan - több tízszeres cégnövekedéssel számol. Azok ajándékba kapott részvényei, akik pár tízezer forintos vásárlással tudják segíteni a folyamatot, Jáger Lászlóék várakozásai szerint ötszörös áron lesznek értékesíthetők. A több millió forinttal beszállni tudók esetében több mint tízszeres hozamra számítanak már
két éven belül.

A fentiekkel kapcsolatos további információk a bercode.com oldalon olvashatók, ahol Jáger László elérhetőségei is megtalálhatók.

Gazdaság - Sajtószemle

10. 25.

Évtizedes csúcson a légúti betegek száma, de a háziorvosok helytállnak
Szeptember óta rekordszámú megkeresést kapnak a háziorvosok, egy rendelésen akár ötven-hatvan beteg is megfordul. A héten ráadásul a nagyüzemi rendelői tesztelés is beindult, de a háziorvosok egy része erre nem plusz teherként, hanem egy, a járvány elleni újabb fegyverként tekint.
Forrás: Index

Bővebben...

43. INNEN-ONNAN VASÁRNAP

Sertésvese lehet a reménysugár a szervátültetésre váróknak
A tudósok évtizedek óta kutatják a xenotranszplantáció lehetőségét: más fajok szervei segíthetnek a szervre várakozva
reménytelenül hosszú várólistákra kerülő betegeknek.
Forrás: Infostart

Bővebben...

10. 23.

Most már biztos: ennyi lesz jövőre a garantált bérminimum
Januártól a minimálbér 200 ezer forintra, a garantált bérminimum pedig várhatóan 260 ezer forintra emelkedik -
mondta Nagy Márton, a miniszterelnök gazdasági főtanácsadója csütörtökön Szegeden.
Forrás: Pénzcentrum

Bővebben...

10. 22.

COVID: Jó, rossz és csúf forgatókönyv

A delta vírusvariánssal szemben fontos, de nem feltétlenül elegendő csak az oltás, a zsúfolt helyeken maszk, illetve távolságtartás is kellene – figyelmeztetnek szakemberek. A kormány az ünnepek miatt épp most függeszti fel a járványvédelmi intézkedéseket.

Forrás: Népszava

Bővebben...

10. 21.

Szakdolgozók béremelése: 30 százalékról állapodtak meg, de 9 százalék valahogy elveszett
Bár a kormányzati kommunikáció azt sulykolta, hogy a szakdolgozók jövőre 30 százalékos béremelést kapnak, a napokban a miniszterelnök már csak 21 százalékot említett. Nem szokványos ugyanis, hogy nem a 2020-as illetményhez viszonyítanak, hanem a két évvel korábbihoz. A kezdő középfogú végzettségű szakdolgozók alapilletménye évek óta a bérminimum közelében van, miközben a kamara elnöke szerint összesen 25-30 ezer szakdolgozó hiányozhat a rendszerből. Bérük az orvosi bérekhez képest is egyre kevesebbet ér, jövőre átlagosan 20 százaléka lesz egyik a másiknak, és a munkában töltött évek sem igazán számítanak, ha valaki például ápoló, műtőasszisztens vagy laboros.
Forrás: 24.hu

Bővebben...

Tisztelt Tagok!

A személyi jövedelemadóról szóló törvény alapján a befizetett szakszervezeti tagdíj összegével a nem önálló tevékenységből származó bevétel adóalapja csökkenthető.

Bővebben...

A kormányzati létszámgazdálkodás új rendjének megvalósításával összefüggő létszámcsökkentési intézkedés alapján, az újbóli munkába lépés elősegítése érdekében az alábbi szolgáltatási csomag került kialakításra.

Bővebben

Élet- és balesetbiztosítás belügyi munkavállalók részére

A Generali ajánlata itt olvasható.

 

Tudjon meg többet a Benefit Barcode rendszerről!

Az Ér­tel­mi­sé­gi Szak­szer­ve­ze­ti Tö­mö­rü­lés és a Du­ra Stú­dió Kft. meg­hir­de­ti a Du­ra Lász­ló dip­lo­ma­mun­ka pá­lyá­zat 2019-et.