Tudjon meg többet a Benefit Barcode rendszerről!

(Hirdetés)

A BRDSZ tagkártyáihoz évek óta kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosító Euro Discount Clubot Jáger László alapította. Munkatársaival a közelmúltban továbbfejlesztette és szabadalmaztatta rendszerét, amely jövőre már nem csak az itthoni kártyatulajdonosok számára nyújt lehetőségeket, hanem határainkon kívül, globálisan is.

A cégvezető tervei szerint a kártyaelfogadó helyek száma több ezerre nő úgy, hogy azok az alapkedvezmények mellé már egyedi, akár 50 százalékos ajánlatokat is biztosítanak a kártyatulajdonosok számára. Praktikus, sokak által várt lehetőség lesz, hogy az okostelefont használók egy applikációval meg tudják majd jeleníteni kártyájukat, és folyamatosan nyomon követhetik megtakarításaikat is.

Jáger úr a nemzetközi rendszer működtetéséhez alapított egy amerikai székhelyű részvénytársaságot, amelynek tulajdonrészéből azoknak ajándékoz részvényeket, akik a szoftver fejlesztése érdekében - közösségi előfinanszírozás keretében - legalább bruttó 72 ezer forintért vásárolnak EDC logóhasználati keretet.(A szoftver segítségével lehívható - akár családi - diszkontkártyák már a karácsonyi ajándékozásokra is praktikusan felhasználhatóak.)

A cég üzleti terve - más start up cégekhez hasonlóan - több tízszeres cégnövekedéssel számol. Azok ajándékba kapott részvényei, akik pár tízezer forintos vásárlással tudják segíteni a folyamatot, Jáger Lászlóék várakozásai szerint ötszörös áron lesznek értékesíthetők. A több millió forinttal beszállni tudók esetében több mint tízszeres hozamra számítanak már
két éven belül.

A fentiekkel kapcsolatos további információk a bercode.com oldalon olvashatók, ahol Jáger László elérhetőségei is megtalálhatók.

Gazdaság - Sajtószemle

09- 30-

Levágják a magyar vonatokat a nyugat-európai hálózatról
Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ alapító vezérigazgatója a Facebookon számolt be arról, hogy az osztrák vasút jövő hétfőtől levágja a magyar vonatokat a nyugat-európai hálózatról.Vitézy Dávid bejegyzésében az  olvasható, hogy mivel a MÁV-nak nem sikerült pontosan közlekedtetni a Budapest–Győr fővonalon közlekedő óránkénti nemzetközi vonatait, így az osztrák vasút többszöri figyelmeztetés után bejelentette, hogy október másodikától LEVÁGJA A MAGYAR VONATOKAT A NYUGAT-EURÓPAI HÁLÓZATRÓL, továbbá kettévágja Bécsben a Linz, Salzburg, München felé továbbmenő budapesti Railjet vonatokat.
Forrás: Index, Portfolio

Bővebben...

09. 29.

Éjszakába nyúlóan túlóráztak a diákok a kormány zánkai mintaüdülőjében
Kiskorúakat túlóráztattak éjszakába nyúlóan az Orbán-kormány üdülőjében – értesült lapunk. A panaszok nyomán megváltozott a beosztás, ám a panaszkodót szélnek eresztették. Lapunkat 16-17 évesek keresték meg szüleik tudtával a nyári, vegyesbolti foglalkoztatásukkal elégedetlenkedtek. Elmondásukat több 18 év feletti fiatal is megerősítette.– A délutáni műszak 13.40 perckor kezdődött és 22.00 óráig tartott, ám a boltfeltöltést-takarítást ezt követően kellett elvégeznünk, vagyis esetenként 1,5-2 órával tovább dolgoztunk – meséli B. – Ez egyrészt rendkívüli munkaidő, másrészt éjszakai munkavégzés, márpedig 18 év alatti munkavállalók esetén mindkettő jogszabályellenes. A rendkívüli éjszakai munkáért bért nem kaptunk, kiskorúként hivatalosan nem is kaphattunk, de munkaidő-kompenzációt, szabadidőt is csak ritkán. Heti két szabadnapunk volt, és a legtöbb esetben tíz óránál többet dolgoztunk.
Forrás: Népszava

Bővebben...

09. 28.

Alaptörvény-ellenes a szakszervezetek közötti észszerűtlen különbségtétel
Az Alkotmánybíróság megsemmisítette a munka törvénykönyvéről szóló törvénynek azt a rendelkezését, amely szerint az a szakszervezet, amelynek a taglétszáma csak a kollektív szerződés megkötése után éri el a munkavállalók tíz százalékát, a kollektív szerződés módosítását célzó tárgyaláson szavazati jog helyett csupán tanácskozási joggal vehet részt.
Forrás: Index

Bővebben...

08. 27.

Hadházy Ákos kiakadt, mikor megtudta, hogy a honvédség újabb lélegeztetőgépekre írt ki közbeszerzést
Ugyan jelenleg is 17 ezer lélegeztetőgéppel rendelkezik Magyarország, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központja mégis közbeszerzési eljárást írt ki további gépek beszerzésére. „ez a közbeszerzés csak egy újabb bizonyíték arra, amit mindenki tud: a 17 ezer lélegeztetőgép 300 milliárdos megvásárlása a magyar történelem egyik legocsmányabb lopása volt. Beismerése annak, hogy többnyire használhatatlan bóvli eszközöket (nagyrészt nem is lélegeztetőgépeket, hanem horkolásgátlókat) vettünk méregdrágán” – vélekedett Hadházy. Ilyen szemszögből még pozitív hír is lehet ez a mostani vásárlás, legalább a Honvédkórházban valaki meg merte mondani, hogy bóvlival nem lesz hajlandó embereket altatni vagy intenzíven kezelni

Forrás: Index, 24.hu

Bővebben...

09. 26.

Jókora béremelést lengettek be 84 ezer magyarnak: nem mindenkinek járhat ugyanannyi pluszpénz
Differenciáltan emelnék az egészségügyi szakdolgozók bérét jövő tavasszal. Egy friss javaslat szerint alap
vagy kiemelt fizetési osztályba kell besorolni az érintetteket.
A besorolások kapcsán 2024. február 29-ig tájékoztatják az érintetteket. Ha átmegy a módosítás, akkor
2024. március 1.-től ezt az addigi egészségügyi szolgálati munkaszerződése módosításának kell tekinteni.

A tervezet szerint az új besorolás szerinti bér nem lehet alacsonyabb a korábbi keresetnél, kivéve,
ha az illetménypótlék, illetményelem megállapításának alapjául szolgáló körülmény a módosítást követően már nem áll fenn

Forrás: Pénzcentrum

Bővebben...

Tisztelt Tagok!

A személyi jövedelemadóról szóló törvény alapján a befizetett szakszervezeti tagdíj összegével a nem önálló tevékenységből származó bevétel adóalapja csökkenthető.

Bővebben...

A kormányzati létszámgazdálkodás új rendjének megvalósításával összefüggő létszámcsökkentési intézkedés alapján, az újbóli munkába lépés elősegítése érdekében az alábbi szolgáltatási csomag került kialakításra.

Bővebben

Élet- és balesetbiztosítás belügyi munkavállalók részére

A Generali ajánlata itt olvasható.

 

Tudjon meg többet a Benefit Barcode rendszerről!

Az Ér­tel­mi­sé­gi Szak­szer­ve­ze­ti Tö­mö­rü­lés meg­hir­de­ti a Du­ra Lász­ló dip­lo­ma­mun­ka pá­lyá­zat 2022-őt.