Tudjon meg többet a Benefit Barcode rendszerről!

(Hirdetés)

A BRDSZ tagkártyáihoz évek óta kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosító Euro Discount Clubot Jáger László alapította. Munkatársaival a közelmúltban továbbfejlesztette és szabadalmaztatta rendszerét, amely jövőre már nem csak az itthoni kártyatulajdonosok számára nyújt lehetőségeket, hanem határainkon kívül, globálisan is.

A cégvezető tervei szerint a kártyaelfogadó helyek száma több ezerre nő úgy, hogy azok az alapkedvezmények mellé már egyedi, akár 50 százalékos ajánlatokat is biztosítanak a kártyatulajdonosok számára. Praktikus, sokak által várt lehetőség lesz, hogy az okostelefont használók egy applikációval meg tudják majd jeleníteni kártyájukat, és folyamatosan nyomon követhetik megtakarításaikat is.

Jáger úr a nemzetközi rendszer működtetéséhez alapított egy amerikai székhelyű részvénytársaságot, amelynek tulajdonrészéből azoknak ajándékoz részvényeket, akik a szoftver fejlesztése érdekében - közösségi előfinanszírozás keretében - legalább bruttó 72 ezer forintért vásárolnak EDC logóhasználati keretet.(A szoftver segítségével lehívható - akár családi - diszkontkártyák már a karácsonyi ajándékozásokra is praktikusan felhasználhatóak.)

A cég üzleti terve - más start up cégekhez hasonlóan - több tízszeres cégnövekedéssel számol. Azok ajándékba kapott részvényei, akik pár tízezer forintos vásárlással tudják segíteni a folyamatot, Jáger Lászlóék várakozásai szerint ötszörös áron lesznek értékesíthetők. A több millió forinttal beszállni tudók esetében több mint tízszeres hozamra számítanak már
két éven belül.

A fentiekkel kapcsolatos további információk a bercode.com oldalon olvashatók, ahol Jáger László elérhetőségei is megtalálhatók.

Gazdaság - Sajtószemle

8 INNEN-ONNAN VASÁRNAP

Császármetszéssel segítettek világra egy koraszülött gorillabébit egy texasi állatkertben
A Forth Worth Zoo egy videóban is elbüszkélkedett az új jövevénnyel.
Forrás: 24.hu

Bővebben...

02. 24.

Orbán Viktor indoklás nélkül leváltotta Pintér Sándor helyettes államtitkárát
Maga a belügyminiszter javaslatára. Szőke Irmát a kormányfő február 29-ei hatállyal mentette fel pozíciójából. indoklást nem fűzött hozzá, csak annyit, hogy a döntést Pintér Sándor belügyminiszter javasolta. Ugyanígy a tárcavezető javaslatára nevezte ki a helyére Molnár Karolinát, március elsejei hatállyal. Egyéb indoklást itt sem írt.
Forrás: Népszava

Bővebben...

02. 23.

Újabb fél évvel meghosszabbítaná az Orbán-kormány a háborús veszélyhelyzetet
A javaslatról az Országgyűlés kétharmados többsége dönt majd a jövő hétfőn kezdődő tavaszi ülésszakban.
A parlament felhatalmazhatná a kormányt a háborús veszélyhelyzet 180 napos meghosszabbítására, amely 
így november 19-ig tartana – derül ki az igazságügyi minisztérium törvényjavaslat-tervezetéből, amelyet elsőként a 24.hu vett észre.
Forrás: Népszava

Bővebben...

02. 22.

Romos állapotú budapesti kórházon adna túl az állam
Magánegészségügyi szolgáltató láthat leginkább fantáziát a szebb napokat látott újpesti Árpád Kórházban, amelyet a tavaly nyári sikertelen próbálkozás után újra árverésre bocsátanak. A megkérdezett szakértő szektoronkívüli befektető színre lépését is elképzelhetőnek tartja, elvégre csaknem 10 ezer négyzetméteres belterületi telek nem minden fán terem 1,5 milliárd forint alatt, azon kereskedelmi és lakóingatlan-fejlesztés is elképzelhető.
Forrás: Index

Bővebben...

02. 21.

A pedagógus-szakszervezeteknél rövid idő alatt 15-20 százalékkal csökkentek a bevételek egy törvényi tiltás miatt
A közszféra munkáltatói már nem utalnak szakszervezeti tagdíjat a fizetésekből. 
Van olyan érdekképviselet, ahol 20 százalékkal csökkentek a bevételek - tudta meg a Népszava.
Forrás: Népszava, Pénzcentrum

Bővebben...