Tisztelt üdülni vágyók!

Üdülőink 2021. május 10-től megnyitnak!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kormány 2021. (IV. 26.) Korm. rendelete alapján az alábbi feltételekkel léphetnek be üdülőinkbe!

A részletek itt olvashatók.

 

 

Tudjon meg többet a Benefit Barcode rendszerről!

(Hirdetés)

A BRDSZ tagkártyáihoz évek óta kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosító Euro Discount Clubot Jáger László alapította. Munkatársaival a közelmúltban továbbfejlesztette és szabadalmaztatta rendszerét, amely jövőre már nem csak az itthoni kártyatulajdonosok számára nyújt lehetőségeket, hanem határainkon kívül, globálisan is.

A cégvezető tervei szerint a kártyaelfogadó helyek száma több ezerre nő úgy, hogy azok az alapkedvezmények mellé már egyedi, akár 50 százalékos ajánlatokat is biztosítanak a kártyatulajdonosok számára. Praktikus, sokak által várt lehetőség lesz, hogy az okostelefont használók egy applikációval meg tudják majd jeleníteni kártyájukat, és folyamatosan nyomon követhetik megtakarításaikat is.

Jáger úr a nemzetközi rendszer működtetéséhez alapított egy amerikai székhelyű részvénytársaságot, amelynek tulajdonrészéből azoknak ajándékoz részvényeket, akik a szoftver fejlesztése érdekében - közösségi előfinanszírozás keretében - legalább bruttó 72 ezer forintért vásárolnak EDC logóhasználati keretet.(A szoftver segítségével lehívható - akár családi - diszkontkártyák már a karácsonyi ajándékozásokra is praktikusan felhasználhatóak.)

A cég üzleti terve - más start up cégekhez hasonlóan - több tízszeres cégnövekedéssel számol. Azok ajándékba kapott részvényei, akik pár tízezer forintos vásárlással tudják segíteni a folyamatot, Jáger Lászlóék várakozásai szerint ötszörös áron lesznek értékesíthetők. A több millió forinttal beszállni tudók esetében több mint tízszeres hozamra számítanak már
két éven belül.

A fentiekkel kapcsolatos további információk a bercode.com oldalon olvashatók, ahol Jáger László elérhetőségei is megtalálhatók.

Gazdaság - Sajtószemle

20. INNEN-ONNAN VASÁRNAP

225 éves az első védőoltás    
1796. május 14-én immunizált először Edward Jenner angol orvos himlő ellen egy nyolcéves kisfiút, megteremtve ezzel a fertőző betegségek
elleni küzdelemben új utakat nyitó védőoltás módszerét. De hogyan lett a tehénből vakcina, és hogy jutottunk el az mRNS vakcinákig?
Forrás: Nők Lapja

Bővebben...

05. 15.

Keddig várja a kormány a javaslatokat, hogy hány kórházat lehet bezárni az országban
Kunetz szerint ez azt is jelenti, hogy kis túlzással kedd 11 órára már meg is lehet az egészségügyi rendszer reformja,
azzal együtt, hogy hány kórházat és rendelőt lehet bezárni az országban. Az meg egyébként teljesen mindegy, hogy
egy adott régió, kistérség milyen igényekkel tud működni, majd eldönti Magyarország mindenkori legalkalmatlanabb minisztere azon szakmai kollégiumok segítségével, amelyek vezető tagjait ő maga nevezte ki.
Teljesen szétverték az egészségügyi ellátórendszert a jogállási törvénnyel, így kórházakat, rendelőintézeteket kell bezárni.

Forrás: 444.hu, HVG

Bővebben...

05. 14.

Az egész EU-ban nálunk sújtják a legtöbb embert a járvány miatt elhalasztott orvosi vizsgálatok és beavatkozások
Forrás: g7.hu

Bővebben...

05. 13.

A kormány miatt bukik a hatéves bérmegállapodás
Nem csökken 12 százalékra a szochó a 2022-es határidőre.
Forrás: Privátbankár

Bővebben...

05. 12.

Népszava: Visszadobta az Európai Bizottság a magyar helyreállítási tervet
Megvalósulhat Orbán „rémálma"
A Bizottság (EB) irányítói közölték a magyar delegációval: az uniós helyreállítási alap igénybevételére kidolgozott magyar terveket
annyira rossznak tartják, hogy ebben a formában nem fogják támogatni.

Forrás: Népszava

Bővebben...

Tisztelt Tagok!

A személyi jövedelemadóról szóló törvény alapján a befizetett szakszervezeti tagdíj összegével a nem önálló tevékenységből származó bevétel adóalapja csökkenthető.

Bővebben...

A kormányzati létszámgazdálkodás új rendjének megvalósításával összefüggő létszámcsökkentési intézkedés alapján, az újbóli munkába lépés elősegítése érdekében az alábbi szolgáltatási csomag került kialakításra.

Bővebben

Élet- és balesetbiztosítás belügyi munkavállalók részére

A Generali ajánlata itt olvasható.

 

Tudjon meg többet a Benefit Barcode rendszerről!

Az Ér­tel­mi­sé­gi Szak­szer­ve­ze­ti Tö­mö­rü­lés és a Du­ra Stú­dió Kft. meg­hir­de­ti a Du­ra Lász­ló dip­lo­ma­mun­ka pá­lyá­zat 2019-et.