Hévízre utazók figyelem!

 Aki a BRDSZ üdülőbe / Park u. 14./ utazik és kezelést szeretne igénybe venni, az 4 héttel korábban jelentkezzen be a Honvéd Szanatóriumba az alábbi telefonszámon!
0683-542310/183-as mellék / Lajtai Anitát keresni!/ Személyes adatok és a TAJ szám megadása szükséges! Háziorvosi beutalón szerepeltetni kell a 01A621452  intézményi kódot!  

Tudjon meg többet a Benefit Barcode rendszerről!

(Hirdetés)

A BRDSZ tagkártyáihoz évek óta kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosító Euro Discount Clubot Jáger László alapította. Munkatársaival a közelmúltban továbbfejlesztette és szabadalmaztatta rendszerét, amely jövőre már nem csak az itthoni kártyatulajdonosok számára nyújt lehetőségeket, hanem határainkon kívül, globálisan is.

A cégvezető tervei szerint a kártyaelfogadó helyek száma több ezerre nő úgy, hogy azok az alapkedvezmények mellé már egyedi, akár 50 százalékos ajánlatokat is biztosítanak a kártyatulajdonosok számára. Praktikus, sokak által várt lehetőség lesz, hogy az okostelefont használók egy applikációval meg tudják majd jeleníteni kártyájukat, és folyamatosan nyomon követhetik megtakarításaikat is.

Jáger úr a nemzetközi rendszer működtetéséhez alapított egy amerikai székhelyű részvénytársaságot, amelynek tulajdonrészéből azoknak ajándékoz részvényeket, akik a szoftver fejlesztése érdekében - közösségi előfinanszírozás keretében - legalább bruttó 72 ezer forintért vásárolnak EDC logóhasználati keretet.(A szoftver segítségével lehívható - akár családi - diszkontkártyák már a karácsonyi ajándékozásokra is praktikusan felhasználhatóak.)

A cég üzleti terve - más start up cégekhez hasonlóan - több tízszeres cégnövekedéssel számol. Azok ajándékba kapott részvényei, akik pár tízezer forintos vásárlással tudják segíteni a folyamatot, Jáger Lászlóék várakozásai szerint ötszörös áron lesznek értékesíthetők. A több millió forinttal beszállni tudók esetében több mint tízszeres hozamra számítanak már
két éven belül.

A fentiekkel kapcsolatos további információk a bercode.com oldalon olvashatók, ahol Jáger László elérhetőségei is megtalálhatók.

Gazdaság - Sajtószemle

05. 21.

Foglalkozási megbetegedésként kell elismerni a koronavírus-fertőzést
Az Európai Bizottság ajánlását követően foglalkozási megbetegedésként kell elismerni a koronavírus-fertőzést.
Forrás: Privátbankár

Bővebben...

05. 20.

Törvénybe foglalná a kormánypárt a pedagógussztrájkot ellehetetlenítő rendelkezéseket
Bebetonozná a Fidesz a pedagógussztrájkot ellehetetlenítő rendelkezéseket. Február 11-én a veszélyhelyzetre hivatkozva már
rendeletben korlátozták a tanárok sztrájklehetőségeit, ezt foglalnák most törvénybe.
Forrás: 444.hu

Bővebben...

05. 19.

Pintér Sándor: Béremelésre lesz szükség a rendvédelemben
A következő időszak egyik nagy feladata a területen a hivatásos állomány illetményrendezése lesz.
Az elmúlt időszakban egyszeri fegyverpénzt kaptak a rendőrök, de azt szeretné Pintér, hogy az egyszeri illetmények bekerüljenek a
hivatásos állomány havi illetményébe. Ebben kéri a belügyminiszter az Országgyűlés és a kormány segítségét.
Forrás: Telex

Bővebben...

05. 18.

Lassan ott tartunk, hogy a pedagógus-szakszervezetek visszasírják az EMMI-t
Marad a mamutminisztérium, a közoktatás még rosszabb helyzetbe kerülhet – így reagáltak a pedagógus-szakszervezetek képviselői az Indexnek nem sokkal azután, hogy hivatalossá vált: nem lesz önálló Oktatási Minisztérium, a közoktatás minden bizonnyal a Belügyminisztériumhoz fog tartozni az előttünk álló négy évben, a felsőoktatás és a szakképzés pedig a Kulturális és Innovációs Minisztériumhoz.
Forrás: Index

Bővebben...

05. 17.

Négy év múlvára kapott időpontot rehabilitációra egy szívműtött férfi
2026-ra kapott időpontot rehabilitációs kezelésre egy 47 éves férfi, aki a koronavírus járvány előtt kapott műszívbillentyűt egy rendellenesség miatt.
Forrás: 444.hu

Bővebben...

Tisztelt Tagok!

A személyi jövedelemadóról szóló törvény alapján a befizetett szakszervezeti tagdíj összegével a nem önálló tevékenységből származó bevétel adóalapja csökkenthető.

Bővebben...

A kormányzati létszámgazdálkodás új rendjének megvalósításával összefüggő létszámcsökkentési intézkedés alapján, az újbóli munkába lépés elősegítése érdekében az alábbi szolgáltatási csomag került kialakításra.

Bővebben

Élet- és balesetbiztosítás belügyi munkavállalók részére

A Generali ajánlata itt olvasható.

 

Tudjon meg többet a Benefit Barcode rendszerről!

Az Ér­tel­mi­sé­gi Szak­szer­ve­ze­ti Tö­mö­rü­lés és a Du­ra Stú­dió Kft. meg­hir­de­ti a Du­ra Lász­ló dip­lo­ma­mun­ka pá­lyá­zat 2021-et.