ÜDÜLÉS

A foglalási felület megnyitása: 2023. január 6.

Az új üdülési szabályzat itt érhető el.

 

Tudjon meg többet a Benefit Barcode rendszerről!

(Hirdetés)

A BRDSZ tagkártyáihoz évek óta kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosító Euro Discount Clubot Jáger László alapította. Munkatársaival a közelmúltban továbbfejlesztette és szabadalmaztatta rendszerét, amely jövőre már nem csak az itthoni kártyatulajdonosok számára nyújt lehetőségeket, hanem határainkon kívül, globálisan is.

A cégvezető tervei szerint a kártyaelfogadó helyek száma több ezerre nő úgy, hogy azok az alapkedvezmények mellé már egyedi, akár 50 százalékos ajánlatokat is biztosítanak a kártyatulajdonosok számára. Praktikus, sokak által várt lehetőség lesz, hogy az okostelefont használók egy applikációval meg tudják majd jeleníteni kártyájukat, és folyamatosan nyomon követhetik megtakarításaikat is.

Jáger úr a nemzetközi rendszer működtetéséhez alapított egy amerikai székhelyű részvénytársaságot, amelynek tulajdonrészéből azoknak ajándékoz részvényeket, akik a szoftver fejlesztése érdekében - közösségi előfinanszírozás keretében - legalább bruttó 72 ezer forintért vásárolnak EDC logóhasználati keretet.(A szoftver segítségével lehívható - akár családi - diszkontkártyák már a karácsonyi ajándékozásokra is praktikusan felhasználhatóak.)

A cég üzleti terve - más start up cégekhez hasonlóan - több tízszeres cégnövekedéssel számol. Azok ajándékba kapott részvényei, akik pár tízezer forintos vásárlással tudják segíteni a folyamatot, Jáger Lászlóék várakozásai szerint ötszörös áron lesznek értékesíthetők. A több millió forinttal beszállni tudók esetében több mint tízszeres hozamra számítanak már
két éven belül.

A fentiekkel kapcsolatos további információk a bercode.com oldalon olvashatók, ahol Jáger László elérhetőségei is megtalálhatók.

Gazdaság - Sajtószemle

02. 04.

Szájzárat kapnak a háziorvosok az OMSZ-től, távgyógyításra is kötelezik őket
Információink szerint van olyan korábban ügyeleti feladatot ellátó orvos, aki a titoktartási kötelezettség miatt mostantól nem fog ügyelni.
Titoktartásra is kötelezi az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) az új ügyeleti rendszerben feladatot vállaló háziorvosokat.
Azaz ugyanolyan hallgatásra kényszerülnek, mint a félkatonai szervezetben dolgozó mentők. Munkaszerződésük aláírásával
kötelezettséget vállalnak arra, hogy a tudomásukra jutott orvosi, szolgálati titkot, bizalmasnak minősülő információkat csak
„a mentőszolgálat érdekkörében” használják fel, és az OMSZ hozzájárulása nélkül nem hozhatják nyilvánosságra.
A titoktartási kötelezettség nem zárja ki, hogy a feladatellátással kapcsolatban a háziorvosok a kamarához vagy a szakszervezethez forduljanak.

Forrás: Népszava, Index, Mfor

Bővebben...

02. 03.

Négy lába lett a csirkének Magyarországon, és röfög, mert amúgy nem tudják megvenni
Van, ahol már a csirkemell eltűnt az étlapról, mert a közétkeztetők nem tudják kigazdálkodni az árát. A különleges diéták eddig sem voltak olcsók, de az infláció miatt tovább súlyosbodott a helyzet.
Forrás: Népszava

Bővebben...

02. 02.

Az Orbán-kormány 835 millió forinttal támogat egy törökországi kulturális programsorozatot
Abból a jövő évi költségvetésből, amelyik még el sem készült. Ráadásul a rendezvény esetében nem érvényes az a csaknem 10 éve érvényben lévő tilalom, amelynek értelmében a kabinet irányítása vagy felügyelete alá tartozó költségvetési szervek a beruházások keretében nem vásárolhatnak informatikai eszközöket, bútorokat, személygépjárműveket, telefonokat.
Forrás: Népszava

Bővebben...

02. 01.

„A kormány létrehozta a fordított jóléti államot"
„A kormány akkor adott, amikor kevesebb szükség volt rá, és akkor vett el, amikor adnia kellett volna" – hangzott el azon a keddi sajtótájékoztatón, amelyen bejelentette öt szakszervezet, hogy csatlakoznak a tanárok kezdeményezéséhez, és a fizetések inflációhoz igazítását szeretnék elérni.

Forrás: HVG, Pénzcentrum, Hang

Bővebben...

01. 31.

25 százalékos béremelés helyett egy nagy nullát kaptak a köztisztviselők
A kedélyek csillapítása végett Bordás Gábor és Dukai Miklós államtitkár jelezte, hogy van rezsicsökkentés.
Forrás: Népszava

Bővebben...

Tisztelt Tagok!

A személyi jövedelemadóról szóló törvény alapján a befizetett szakszervezeti tagdíj összegével a nem önálló tevékenységből származó bevétel adóalapja csökkenthető.

Bővebben...

A kormányzati létszámgazdálkodás új rendjének megvalósításával összefüggő létszámcsökkentési intézkedés alapján, az újbóli munkába lépés elősegítése érdekében az alábbi szolgáltatási csomag került kialakításra.

Bővebben

Élet- és balesetbiztosítás belügyi munkavállalók részére

A Generali ajánlata itt olvasható.

 

Tudjon meg többet a Benefit Barcode rendszerről!

Az Ér­tel­mi­sé­gi Szak­szer­ve­ze­ti Tö­mö­rü­lés meg­hir­de­ti a Du­ra Lász­ló dip­lo­ma­mun­ka pá­lyá­zat 2022-őt.