A BELÜGYI, RENDVÉDELMI ÉS KÖZSZOLGÁLATI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE ELNÖKSÉGÉNEK KÖZLEMÉNYE

Tájékoztatjuk tagjainkat, kollégáinkat és az érdeklődőket, hogy – figyelemmel a Kormány energiahordozók térítési díját érintő döntéseire – a BRDSZ 2022. október 15. és 2023. április 15. között szünetelteti üdülőinek működését. Erre az időszakra a foglalási program szintén szünetel.

Budapest, 2022. 08. 29.

BRDSZ elnöksége

Szakszervezetek: A tanárok kordont bontottak, mint hajdanán a Fidesz
A felhívásukra sok közszolgálati dolgozó szolidaritásképpen kétszer tíz perccel meghosszabbította az ebédidejét. A Szakszervezetek Akciószövetsége és az Egységes Közlekedési Szakszervezet szerda délutáni sajtótájékoztatóján a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezetének elnöke, Boros Péterné arról beszélt: szolidaritást vállalnak a pedagógusokkal és a munkájukat segítőkkel, támogatják a követeléseiket, kiállnak az elbocsátott tanárok mellett, a munkáltatótól július 1-jéig visszamenőleg 20 százalékos, az inflációt ellentételező a keresetnövelést követelnek,elutasítják a kormány által egyoldalúan megváltoztatott munkavédelmi és -egészségügyi szabályokat, vagyis azt, hogy legfeljebb 18 fokig lehet felfűteni a hivatalokat, tisztességes megélhetést biztosító béreket akarnak,a munkabékét biztosító, egyenrangú partnerek tárgyalását lehetővé tevő, az akaratuk kikényszerítésére alkalmas sztrájkjogot követelnek.
Forrás: HVG

1. oldal / 307

Tisztelt Tagok!

A személyi jövedelemadóról szóló törvény alapján a befizetett szakszervezeti tagdíj összegével a nem önálló tevékenységből származó bevétel adóalapja csökkenthető.

Bővebben...

A kormányzati létszámgazdálkodás új rendjének megvalósításával összefüggő létszámcsökkentési intézkedés alapján, az újbóli munkába lépés elősegítése érdekében az alábbi szolgáltatási csomag került kialakításra.

Bővebben

Élet- és balesetbiztosítás belügyi munkavállalók részére

A Generali ajánlata itt olvasható.

 

Tudjon meg többet a Benefit Barcode rendszerről!

Az Ér­tel­mi­sé­gi Szak­szer­ve­ze­ti Tö­mö­rü­lés meg­hir­de­ti a Du­ra Lász­ló dip­lo­ma­mun­ka pá­lyá­zat 2022-őt.