Hévízre utazók figyelem!

 Aki a BRDSZ üdülőbe / Park u. 14./ utazik és kezelést szeretne igénybe venni, az 4 héttel korábban jelentkezzen be a Honvéd Szanatóriumba az alábbi telefonszámon!
0683-542310/183-as mellék / Lajtai Anitát keresni!/ Személyes adatok és a TAJ szám megadása szükséges! Háziorvosi beutalón szerepeltetni kell a 01A621452  intézményi kódot!  

TÁJÉKOZTATJUK AZ ÉRDEKLŐDŐKET, HOGY

Gyopárosfürdőn 2022. 07. 12-18. között 4 db 4 személyes szoba betegség miatt megüresedett.

07.22.

Kevesebb pénzt küldene Magyarországra az Európai Bizottság
Jelentősen csökkentené a Magyarországra jutó uniós forrásokat a következő hétéves költségvetési ciklusban az Európai Bizottság. Ráadásul ez a pénz is veszélybe kerülhet, ha a kormány nem tesz valamit a korrupció ellen.
Forrás: Magyarnarancs

Negyven kórház bezár szeptemberben?
Eztán addig nyújtózkodhatnak, ameddig a fehér lepedőjük ér. Megszűnt a kórházak mentessége a szigorú gazdálkodási szabályok alól – ezt a HVG szúrta ki a minap.
Forrás: 24.hu

Csúnya vége lehet, ha rövid pórázra fogják a kórházakat
Már szeptemberben több kórházra kitehetik a „betegellátás szünetel” táblát, ha a kincstár valóban érvényesíti a költségvetési intézményekre szabott regulát. Közben ismét gyűlik a kórházak adóssága, június végén már 35 milliárd forint volt.
Forrás: Népszava

Kásler Miklós kormányközeli újságíróknak magyarázta el, mi mindent kell megszerelni az egészségügyben
Amit mi egészségügynek hívunk az tulajdonképpen betegségügy
Forrás: zoom.hu

Látvány és valóság – Betiltott hajléktalanság
Mindegy, hogyan, mindegy, hová, csak tűnjenek el. A Fidesz szemét bántja a szegénység. A hajléktalanok alkotmányi kiűzetése a közterekről nem több látszatintézkedésnél. De a kormány számára a látvány a lényeg, mert jóval olcsóbb, mint érdemi megoldást találni.
Forrás: Magyarnarancs

10 érdekes tény a görögdinnyékről, amit nem tudtunk
Nincs olyan gyümölcs, ami jobban megtestesíti a nyarat, mint a görögdinnye. Persze, cseresznye vagy barack is csak nyáron van, meg eper is, meg málna, de mégis, A Nyári Gyümölcs az a görögdinnye.
Forrás: SÓ&BORS

Kiderült egy okosporszívóról, hogy tökegyszerű kukkolásra használni
A seprő bezzeg nem kémkedett utánunk. A csodálatos 21. századunkban minden eszközünk máshogy kémkedik utánunk. A Google többet tud rólunk, mint az anyánk; nem azt a képet látja, amit mutatni akarunk, hanem azt, ami az adatainkból, kereséseinkből, levelezésünkből összeáll. A héten mégis volt egy olyan kémkedős botrány, amire nem nagyon számított senki.
Forrás: Magyarnarancs

Tisztelt Tagok!

A személyi jövedelemadóról szóló törvény alapján a befizetett szakszervezeti tagdíj összegével a nem önálló tevékenységből származó bevétel adóalapja csökkenthető.

Bővebben...

A kormányzati létszámgazdálkodás új rendjének megvalósításával összefüggő létszámcsökkentési intézkedés alapján, az újbóli munkába lépés elősegítése érdekében az alábbi szolgáltatási csomag került kialakításra.

Bővebben

Élet- és balesetbiztosítás belügyi munkavállalók részére

A Generali ajánlata itt olvasható.

 

Tudjon meg többet a Benefit Barcode rendszerről!

Az Ér­tel­mi­sé­gi Szak­szer­ve­ze­ti Tö­mö­rü­lés és a Du­ra Stú­dió Kft. meg­hir­de­ti a Du­ra Lász­ló dip­lo­ma­mun­ka pá­lyá­zat 2021-et.