A Belügyi, Rendvédelmi és Közszolgálati Dolgozók tagjai nevében részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki az elhunyt munkatársnak és teljes felépülést kívánunk a sérülteknek.

A BRDSZ Elnöksége nevében: dr. Bárdos Judit elnök

 

Bosszút akart állni a rendőrökön az esztergomi robbantó

04. 06.

Ezt a legtöbb magyar dolgozó nem tudja, pedig mindenkinek jár
Hogy 2019-ben pontosan kinek mennyi szabadság jár, ma már egy kattintással ellenőrizheted, ám érdemes tisztában lenni azzal is, milyen extra napokat igényelhetsz munkavállalóként.
Forrás: Pénzcentrum 

Palkovicsnak nem tetszik, hogy a magyar fizikusok csak névtelen üzengetésekre képesek

Nem válaszolt érdemben a Palkovics László irányította Innovációs és Technológiai Minisztérium a szegedi lézerközponttal kapcsolatos kritikákra, arra hivatkoznak, hogy ezek csak névtelen üzengetések, és különben is, a tudósoknak a szakmai kérdéseket egymással kellene megbeszélniük.

https://index.hu/techtud/2019/05/05/palkovicsnak_nem_tetszik_hogy_a_magyar_fizikusok_csak_nevtelen_uzengetesekre_kepesek/

 Az Orbán-kormány szétveri a Kútvölgyi Klinikai Tömböt, tiltakoznak az orvosok

Orbán Viktor miniszterelnöknek, Kásler Miklós emberi erőforrás miniszternek és a Semmelweis Egyetem rektorának írt levelet a minap a Magyar Orvosi Kamara Budapesti Területi Szervezete, miután a kormányülésen elfogadták az Észak- és Közép-budai egészségügyi ellátások fejlesztésének tervét, ezen belül pedig a Szent János Kórházban lévő Tüdőklinika és a Kútvölgyi Klinikai Tömb elköltöztetését. A szervezet szerint mindezt úgy fogadták el, hogy az ellátás új helye nincs kialakítva és forrásokat sem rendeltek ehhez.

https://168ora.hu/itthon/az-orban-kormany-szetveri-a-kutvolgyi-klinikai-tombot-tiltakoznak-az-orvosok-167618

 Az „egészséges nemzet korszakát" nem lehet rendeleti úton bevezetni – Kásler Miklós azért megpróbálja
Csak meg ne haljunk addig. 
https://magyarnarancs.hu/narancsblog/az-egeszseges-nemzet-korszakat-nem-lehet-rendeleti-uton-bevezetni-kasler-miklos-azert-megprobalja-119475

 Minden lakosba belekapaszkodnak a falusi csokból kimaradó önkormányzatok
Azok az ötezernél kevesebb lakosú települések, amelyek nem kerültek rá a falusi csokban részt vevő falvak listájára, akár örülhetnének is, hiszen ez azt jelenti, hogy valamit jól csinálnak. 
https://abcug.hu/minden-lakosba-belekapaszkodnak-a-falusi-csokbol-kimarado-onkormanyzatok/

 Keserves kórkép 

RÉGEN ÚGY TARTOTTÁK, hogy az ember haragja, mérge a testében felgyülemlett epéből ered, ezért is mondjuk, ha valakiből kirobban a düh, hogy elönti az epe. Aki mindig kedvetlen, az keserű, mint az epe, a gyűlölködő, rosszindulatú emberből pedig az epe beszél. 

https://www.szabadfold.hu/csalad/keserves_korkep

 Élelmiszerek, amikről talán nem is tudod, mennyire egészségesek
Mondunk három olyan kaját, ami már biztosan megfordult a konyhádban, de nem is sejtetted róla, hogy mennyire jót tesz a szervezetednek.
https://player.hu/eletmod/elelmiszerek-amikrol-talan-nem-is-tudod-mennyire-egeszsegesek/

Tisztelt Tagok!

A személyi jövedelemadóról szóló törvény alapján a befizetett szakszervezeti tagdíj összegével a nem önálló tevékenységből származó bevétel adóalapja csökkenthető.

Bővebben...

A kormányzati létszámgazdálkodás új rendjének megvalósításával összefüggő létszámcsökkentési intézkedés alapján, az újbóli munkába lépés elősegítése érdekében az alábbi szolgáltatási csomag került kialakításra.

Bővebben

Élet- és balesetbiztosítás belügyi munkavállalók részére

A Generali ajánlata itt olvasható.

 

Tudjon meg többet a Benefit Barcode rendszerről!

Az Ér­tel­mi­sé­gi Szak­szer­ve­ze­ti Tö­mö­rü­lés meg­hir­de­ti a Du­ra Lász­ló dip­lo­ma­mun­ka pá­lyá­zat 2022-őt.