KEDVES KOLLÉGÁK - ÉRDEKLŐDŐK!

 

 A BRDSZ ELNÖKSÉGE OKTÓBER 26 -TÓL A JÁRVÁNYHELYZETRE TEKINTETTEL ELRENDELTE A KÖZPONTI IRODA MUNKAVÁLLALÓI  RÉSZÉRE A HOME OFFICE- ban TÖRTÉNŐ MUNKA VÉGZÉST.

MINDENKI ELÉRHETŐ AZ ISMERT TELEFONSZÁMOKON VAGY A brdsz@brdsz.hu email címen.

12. 16.

December 30-án már elkezdenék a Honvédkórházban dolgozók oltását a koronavírus vakcinával
Még az idén elkezdhetik a covidosokat kezelő egészségügyi dolgozók beoltását Magyarországon. Ezt erősíti az a körlevél is, amit a Honvédkórházban küldtek ki. 
Ebben azt a jó hírt osztják meg, hogy nemsokára elérhető lesz a Pfizer-es COVID védőoltás, és jelentkezzenek már most azok, akik beadnánk maguknak.
Az oltás önkéntes és ingyenes lesz.
Forrás: 444.hu

 

Minisztériumokban toboroznak önkénteseket az egészségügyi ellátórendszer adminisztrációjára
Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) és az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) dolgozói is körlevelet kaptak a Belügyminisztériumtól (BM) – írja az Átlátszó.
Ebben önkéntes munkára hívták őket, ami teljes mértékben eltér az eredeti munkakörüktől, és semmiféle juttatással, túlóradíjjal nem jár.
Ez a munka eltér az eredeti munkakörüktől, hiszen ez csak a koronavírussal kapcsolatos. A jelentkezőknek tisztában kell lenniük az
Covid-19 járványügyi eljárásrendjével, a kijelölt járványkórházak alapadataival és a lélegeztetőgépekkel, védőfelszerelésekkel összefüggő információkkal.
https://24.hu/belfold/2020/12/15/koronavirus-okfo-miniszterium-toborzas-onkentes-egeszsegugyi-ellatorendszer-adminisztracio/
https://index.hu/belfold/2020/12/15/atlatszo_ellatorendszer_adminisztracio/

 

Elbukja az állami támogatást, aki saját kezűleg újítja fel otthonát
Ez azt jelenti, hogy a költségekről is kell majd számla, különben nem jár semmilyen pénz.
https://nepszava.hu/3102967_elbukja-az-allami-tamogatast-aki-sajat-kezuleg-ujitja-fel-otthonat

Még ha kedvesen is mondja, akkor is szülőgépnek minősíti a nőket Novák miniszter
Novák Katalin, család- és ifjúságügyért felelős tárca nélküli miniszterről hétfőn megjelent egy videó, amiben arról beszélt, hogy
egy nő hogyan lehet sikeres és teljesedhet ki. A válasz talán senkit nem lepett meg, hogy a megoldás a gyerekszülés, de
mindezt az államtitkár asszonynak olyan borzongató szexista stílusban sikerült megfogalmaznia, hogy attól magasba szöktek a szemöldökök.
https://444.hu/2020/12/15/meg-ha-kedvesen-is-mondja-akkor-is-szulogepnek-minositi-a-noket-novak-miniszter

Nő vagyok, hát örüljek az egyenlőtlenségnek és az elnyomásnak?
Újra szól a régi nóta, egy új előadó által, de rettentő veszélyesen és károsan átdolgozva: ha nem szülök, nem vagyok elég felelősségteljes
és bátor, cserébe gyenge és gyáva annál inkább. Pedig, ha tudnám, mekkora terhet tudok elviselni nőként...megsúgom, jobban tudom,
mint nagyon sokan mások. Nehéz kommentálni a hatalmi pozícióban lévő nő videóját arról, hogy örüljünk annak, hogy kevesebbet érünk. Jegyzet.
https://mfor.hu/cikkek/szubjektiv/novak-katalin-video-szubjektiv-20201214.html

A „gyerekminőség" növelése miatt választották Magyarországot, de sokszor csalódnak a magyar iskolákban az itt letelepedett kínaiak
https://qubit.hu/2020/12/15/a-gyerekminoseg-novelese-miatt-valasztottak-magyarorszagot-de-sokszor-csalodnak-a-magyar-iskolakban-az-itt-letelepedett-kinaiak

 

Tisztelt Tagok!

A személyi jövedelemadóról szóló törvény alapján a befizetett szakszervezeti tagdíj összegével a nem önálló tevékenységből származó bevétel adóalapja csökkenthető.

Bővebben...

A kormányzati létszámgazdálkodás új rendjének megvalósításával összefüggő létszámcsökkentési intézkedés alapján, az újbóli munkába lépés elősegítése érdekében az alábbi szolgáltatási csomag került kialakításra.

Bővebben

 

Tudjon meg többet a Benefit Barcode rendszerről!

Az Ér­tel­mi­sé­gi Szak­szer­ve­ze­ti Tö­mö­rü­lés és a Du­ra Stú­dió Kft. meg­hir­de­ti a Du­ra Lász­ló dip­lo­ma­mun­ka pá­lyá­zat 2019-et.