UTAZZ VELÜNK!

A BELÜGYI, RENDVÉDELMI ÉS KÖZSZOLGÁLATI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE
2017. SZEPTEMBER 15-ÉN PÉNTEKEN LÁTOGATÁST SZERVEZ 
A PAKSI ATOMERŐMŰBEN és BÁTAPÁTIBAN

A kiránduláson maximum 40 fő vehet részt, ennyi látogatót fogad az erőmű.


Euro Discount Club

Megjelent: 2012. október 30. kedd

 

Az elmúlt tíz évben felépítettük Magyarország legnagyobb létszámú törzsvásárlói rendszerét, az Euro Discount Clubot, amely vállalkozás időközben cégcsoporttá nőtte ki magát.

Mára több mint egymillió(!) EDC logós kártyatulajdonos tud országosan 1069 üzletben, szolgáltatóhelyen, illetve webáruházban átlagosan 11,4 százalékkal olcsóbban vásárolni.

Erősségünk: az országban egyedüliként(!) a klubtagjaink az elfogadóhelyeken az akciós termékekre, illetve szolgáltatásokra is megkapják az alapkedvezmény minimum felét, így évi több tízezer - vagy akár több mint százezer - forintot is meg tudnak takarítani családi vásárlásaik során.

Célunk, hogy vásárlói klubunk a közeljövőben - a kereskedelmi hálózatok üzleteivel együtt - mihamarabb elérje az tízezres elfogadóhely-, illetve a három milliós taglétszámot.

 EDC kereső

* Általános kedvezmények 1069 elfogadóhelyen.
   Érvényben lévő kártyák száma: ~830 ezer

 


 

06.28.

Agytröszt
Alaptevékenysége: a korm. rendelet 4–8. §-aiban meghatározottak szerint az Nkt. 83. § 2. b) bekezdése szerinti satöbbi, satöbbi.
https://mno.hu/marabu/agytroszt-2405008

Bővebben...:

06. 27.

Sztrájkolhatnak a vízügyi dolgozók

Több ezer, a vízügyi igazgatóságokon dolgozó munkavállaló is csatlakozhat a Magyar Államkincstár és az önkormányzati dolgozók július 17-re meghirdetett munkabeszüntetéséhez akkor, ha nem sikerül megállapodniuk a kormánnyal a bérek rendezéséről. A vízügynél 35 százalékos a lemaradás a közszféra átlagkeresetéhez képest, így a mérnökök közül már több mint százan elhagyták idén a pályát.

http://magyaridok.hu/gazdasag/sztrajkolhatnak-vizugyi-dolgozok-1873561/

Bővebben...:

06.26.

Üdvözlet a Balatonról
Egy kis hotel, egy kis kemping, egy kis jachtkikötő, egy kis nádas, egy kis szőlőspince, mikor mi akad.
https://mno.hu/marabu/udvozlet-a-balatonrol-2404838

Bővebben...:

06. 25.

Ferge Zsuzsa: A kormány a zsigeri gyűlöletre játszik a tudás ellenében

Ilyen romboló, jövőt pusztító időszak, mint most, a nyílt diktatúrákat kivéve, nem volt még Magyarországon – állítja a szociológus.

http://hvg.hu/itthon/201716__ferge_zsuzsa_a_szegenysegrol_a_tuntetesekrol__megszunt_kozugyek

Bővebben...:

06. 24.

Metró-kabaré: volt klíma a fülkében, de hangos volt, úgyhogy le kellett csavarni

Az utasok feszítették szét a hármas metró ajtaját, hogy kijussanak az elakadt szerelvényből. A BKV megelégelte a sorozatos hibákat: több mint 800 millió forintos kötbért számol fel a 3-as metró gyártójának – Az ATV Egyenes beszéd című műsorában Bolla Tibor BKV-vezérigazgató és Gulyás Attila szakszervezeti vezető értékelte a helyzetet.

http://www.atv.hu/belfold/20170623-metro-kabare-volt-klima-a-fulkeben-de-hangos-volt-ugyhogy-le-kellett-csavarni/hirkereso

Bővebben...:

 


 

"A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg."

2012. BRDSZ
Powered by Joomla 1.7 Templates adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában