Kedvezményes ajánlat a Budapesti Tavaszi Fesztivál programjaira

A kedvezményes jegyeket egységesen 30% árengedménnyel kínálják.


 

UTAZZ VELÜNK!

1.

2018.MÁJUS 12.

BESZTERCEBÁNYA, KÖRMÖCBÁNYA, SELMECBÁNYA

Indulás: 2018. május 12. reggel 6,00 óra Bp.XIII. Teve u.

Részvételi díj: 6000 Ft.

Jelentkezési - fizetési határidő: 2018. május 02. 16 óra Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Átutalás: ERSTE 11600006-70000006-12388377

2.

2018. JÚNIUS 22 – 24

BEREGSZÁSZ – NAGYSZŐLŐS – HUSZT ÉS KÖRNYÉKE

Betelt!

 


 

Az Egyéni Bírói Függetlenség és Felelősség Mozgalom közleménye

Megjelent: 2017. máj. 18. csütörtök


VESZÉLYBEN A BÍRÓI FÜGGETLENSÉG !

Egységben az erő, méltó javadalmazást és munkafeltételeket az igazságügyi alkalmazottaknak és a bíráknak !
Támogassuk a bírósági vezetők tiltakozását a minisztériumi tervezet ellen !

Ne adjunk alapos érveket a 7. cikkely szerinti eljárásban az EU kezébe, védjük meg a bírói függetlenséget !

Közöljük az EBFF Mozgalom közleményét is.

EBFF Fórum

Az EBFF Mozgalom közleménye:
"Támogatjuk a bírósági vezetők küzdelmét a jogalkotó katasztrofális jogszabályi tervezete ellen ! Értesüléseink szerint a jogalkotó nem mondott le az igazságügyi alkalmazottak jövedelmét az Iasz. szerinti bírói illetménytáblához kötő  bérezési és pótlékrendszer felszámolásáról, a jegyzőket, szerkesztőket, írnokokat, bírósági tisztviselőket, ügyintézőket stb. állami tisztviselővé változtató szándékáról. A jogszabály megszavazása esetén az érintettek többségének nem emelkedne a keresménye, középtávon a többiek is csak stagnálásra számíthatnak. A bírák munkáját alulfizetett tisztviselők támogatnák a létszámhiányos feszült hangulatú bíróságokon, ez nem tenne jót a döntések színvonalának sem. A cafetéria, a pótlékok a külön szabályozással járó függetlenség is veszélybe kerülne.
A tervezet állítólag a bírák számára sem további 15, legfeljebb 5 %-os emelést kínál. Örülünk a bírósági vezetők egységes fellépésének, reméljük, hogy ennek eredménytelensége esetén a nyilvános, erőteljes tiltakozás sem marad el Handó Tünde, az OBH elnöke vezetésével. Semmilyen jogszerű érdekvédelmi jellegű akció nem lehet eltúlzott ebben a nem várt esetben ! Az érintettek számíthatnak az Egyéni Bírói Függetlenség és Felelősség Mozgalom támogatására.

EBFF Mozgalom
dr. Ravasz László civil és ny. táblabíró, dr. Szepesházi Péter civil és kerületi bíró
alapító tagok"

 


 

04.21.

Megszűnhet az Országos Bírósági Hivatal, minisztériumi irányítás alá kerülhet az igazságszolgáltatás
Az már lassan kész tény, hogy az OBH megszűnik és az Igazságügyi Minisztérium alá tagozódunk be A bírósági legendák szerint viszont Handó kimondottan jó viszonyt ápol Lévai Anikóval, Orbán Viktor miniszterelnök feleségével, van, aki ennek tulajdonítja, hogy a bírói szervezeten belüli népszerűtlenség és a kormánnyal időnként felvállalt konfliktusok ellenére is a helyén maradhatott.
https://444.hu/2018/04/20/megszunhet-az-orszagos-birosagi-hivatal-miniszteriumi-iranyitas-ala-kerulhet-az-igazsagszolgaltatas

Bővebben...:

04.20.

Ami a kampányból kimaradt: kiszolgáltatott dolgozók, szétforgácsolt érdekvédelem
Majd ezer szakszervezet működik az országban, ám a munkavállalók alig 10 százaléka szakszervezeti tag, még ennél is kevesebb a versenyszférában, ahol pedig jóval nagyobb a kiszolgáltatottság. Az utóbbi két év béremelései például sok helyen elolvadtak, ezzel sem a kormány, sem az érdekvédők nem kezdenek semmit.
http://hvg.hu/kkv/20180418_Ami_az_ellenzeki_kampanybol_kimaradt_kiszolgaltatott_melosok_pusztulo_erdekvedelem

Bővebben...:

04.19.

Új drog jelent meg Józsefvárosban: a kréta
Új anyag bukkant fel a józsefvárosi feketepiacon, a kréta nevű keverék egyszerre tartalmaz kábítószernek minősülő vegyületet és új pszichoaktív anyagot - írja a Zsaru Magazin, ami egy krétadíler elfogásáról is beszámolt.
https://index.hu/belfold/2018/04/18/uj_drog_jelent_meg_a_feketepiacon_a_kreta/

Bővebben...:

04.18.

Jövő kedden zárva lesz a rendőrség
Azt írták, hogy április 24-e, Szent György napja a rendőrség napja, amely az állomány számára munkaszüneti nap.
https://index.hu/belfold/2018/04/17/jovo_kedden_zarva_lesz_a_rendorseg/

Bővebben...:

04.17.

A felejtés joga: ki, mikor, hogyan kérheti nyilvántartott adatai törlését?
Az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint a munkavállalóknak és ügyfeleknek joguk van ahhoz, hogy a velük kapcsolatban álló cég törölje a róluk tárolt adatokat. A felejtés jogát azonban nem minden esetben lehet teljesíteni.
http://hvg.hu/kkv/20180416_felejtes_joga_adatok_torlese_gdpr

Bővebben...:

 


 

"A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg."

2012. BRDSZ
Powered by Joomla 1.7 Templates adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában