Kedvezményes ajánlat a Budapesti Tavaszi Fesztivál programjaira

A kedvezményes jegyeket egységesen 30% árengedménnyel kínálják.


 

ÜDÜLÉS IRÁNT ÉRDEKLŐDŐKNEK!

Tájékoztatjuk Önöket,  hogy üdüléssel kapcsolatos kérdéseikre

2018 március 19-től április 4-ig Kovács József helyett

a BRDSZ központi számán 06/1/413-0290 kérjenek felvilágosítást.


03.13.

Megjelent: 2018. március 13. kedd

Visszatartók
Honnan és hová? Kikkel? Kik nélkül? Min és kiken keresztül? Miért és mi végre? Na és pláne hogy miért ne?!
https://mno.hu/marabu/visszatartok-2453010

Nehéz lesz elmenekülni: arcfelismerő szemüveget kaptak a pekingi rendőrök
Kínában kiemelten foglalkoznak az arcfelismeréses technológiával. Ennek legújabb hozadékát a pekingi rendőrök élvezhetik.
http://hvg.hu/tudomany/20180312_arcfelismero_szemuveget_kaptak_a_pekingi_rendorok

A választások előtt két héttel tüntetnek az egészségügyi dolgozók
Miután a kormány nem volt hajlandó tárgyalásokat kezdeni a Független Egészségügyi Szakszervezet (FESZ) és a Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége (MOMSZ) által javasolt bértábláról, előbbi tüntetést szervez március 24-én. A megmozdulás 14 órától lesz a budapesti Alkotmány utcában – írja a Mérce.
https://mno.hu/belfold/a-valasztasok-elott-ket-hettel-tuntetnek-az-egeszsegugyi-dolgozok-2453066

A FESZ tüntet, a mentőszakszervezet bizakodik
Sikerült a kormánynak leszerelnie a demonstrációra készülő két egészségügyi szakszervezet egyikét. A Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége Facebook-oldalán jelentette be, hogy kiszáll a március 24-ére Budapestre tervezett tüntetés szervezéséből.
http://nepszava.hu/cikk/1155106-a-fesz-tuntet-a-mentoszakszervezet-bizakodik

Volt energetikai államtitkár: átverés a 12 ezres támogatás a fűtéshez
Holoda Attila korábbi energetikai államtitkár szerint csak egy kampányfogás a kormány részéről az, hogy a nagy hidegre való tekintettel szeretnék 12 ezer forinttal támogatni a gázzal fűtő háztartásokat, de átverésnek, vagy álszent magatartásnak is lehet nevezni.
http://www.atv.hu/belfold/20180312-volt-energetikai-allamtitkar-atveres-a-12-ezres-tamogatas-a-futeshez

Nyugdíjas kártya
A számos nyugdíjas szervezet közül csak az Idősek Tanácsának tagjait hívta találkozásra a kormány – tudhattuk meg a Népszava 2018. március 3-i számából. Nem véletlenül, hiszen ennek az egyesületnek az elnöke, Kusovszky Imréné 2016 decemberében már hűségesküt tett a végrehajtó hatalomnak: Vajon miként vélekedik erről a differenciálatlan választás előtti
osztogatásról az Állami Számvevőszék, a Költségvetési Tanács és Árpád-házi Szent Erzsébet, a szegények és elesettek igaz gyámolítója?
http://nepszava.hu/cikk/1155068-nyugdijas-kartya

Nem rokonai fizették Semjén útjait
Olyan üzletember utalta át a svéd utak költségét, aki egyébként rengeteg állami pénzhez jutott
https://mno.hu/belfold/nem-rokonai-fizettek-semjen-utjait-2452994

Politikáról egy szót se! - így működik egy kamupárt
Megdöbbentő részleteket mesélt a korábban is kamupárt-gyanús Medete párt egy már elvérzett egyéni képviselőjelöltje a hvg.hu-nak arról, hogyan működteti hálózatát a szervezet. 150 ezer forint 500 ajánlásért a hülyének is megéri, nem csoda, ha még a helyi postás is benne van az üzletben. Politikáról beszélni tilos, kampányolni minek – folytatás csak erős idegzetűeknek.
http://hvg.hu/itthon/20180312_Itt_a_vallomas_hogyan_mukodik_a_kamupart

Jogszabályfigyelő 2018 – 10. hét
Alábbi cikkünkben, mivel a 2018/31–34. számú Magyar Közlönyök újdonságai között szakmai közérdeklődésre számot tartó jogszabály nem jelent meg, az aktuális, adózást érintő tájékoztatók, közlemények közül válogattunk.
http://jogaszvilag.hu/rovatok/szakma/jogszabalyfigyelo-2018-10-het

A vak bűdi Rómeó a helyi romák utolsó mentsvára
A tiszavasvári bűdi cigánytelep egyetlen nem-roma lakója egy 45 éves látássérült férfi, aki, miután a szeme tönkrement, abban találta meg magát, hogy a helyi szegények pártfogója lett. A bűdi telepre egy roma lány után jött még huszonévesen, szerelme miatt azonban szülei kitagadták. Élete értelme négy éves kislánya, akit feleségével rögtön születése után, telepi roma szülőktől fogadtak örökbe nyílt örökbefogadással. Ismerjék meg Kiss Zsoltot!
https://abcug.hu/a-vak-budi-romeo-a-helyi-romak-utolso-mentsvara/

 

 


 

03.20.


Öreg néne perselykéje
Szamos alján, falu szélén / lakik az én öreg néném, / melegszívű, dolgos, derék, / tőle tudom ezt a mesét.
https://mno.hu/marabu/oreg-nene-perselykeje-2454426

Bővebben...:

03.19.


Út szélén hagyva
„S a nép, az istenadta nép oly boldog rajta, Sire, hogy a Híradóban ez lesz ma a vezető hír!” (Nem Arany)
https://mno.hu/marabu/ut-szelen-hagyva-2454209

Bővebben...:

11. INNEN - ONNAN VASÁRNAP


Bukszavédők
Oktatásra, szociális intézményekre, egészségügyre, bérlakásprogramra költeni milliárdokat?! Hová vezetne ez?!
https://mno.hu/marabu/bukszavedok-2454137

Bővebben...:

03.17.


Az új NAT nem titkos, csak hallgatnak róla
Semmi sem titkos" - nyilatkozta a Népszavának az új Nemzeti alaptantervvel kapcsolatos munkálatokról Csépe Valéria még tavaly szeptemberben.
http://nepszava.hu/cikk/1155424-az-uj-nat-nem-titkos-csak-hallgatnak-rola

Bővebben...:

03.16.


Gyanúsan drágán vett szoftvereket a magyar rendőrség
Ez viszont semmi ahhoz képest, ahogy az ORFK vett hasonló szoftvereket. A Napi.hu cikke szerint  a rendőrség 2275 darab Office 2013 programcsomagért 100 912 forintos egységárat fizetett, körülbelül ötször annyit, mint amennyit a NAV fizetett ugyanezért. Az ORFK szerződését annyira túlárazták, hogy az amerikai revizorok konkrétan nem hitték el, hogy mekkora összegek vannak a szerződésre írvaés a magyar kollégákat kérdezgették, hogy nálunk is ugyanazt jelenti-e a "nettó", mint az Egyesült Államokban. Az ORFK 30 százalékkal többet fizetett a szoftverekért, mint a tenderben szereplő ár, ráadásul a szoftvereket beszállító cég, a Humansoft 30-40 százalékkal a piaci ár alatt vette a szoftvereket a Microsofttól. Vagyis az ORFK 60 százalékkal többet fizetett a szoftverekért, mint amennyiért a Microsoftnál elszámolták azokat.
https://index.hu/gazdasag/2018/03/14/orfk_microsoft/

Bővebben...:

 


 

"A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg."

2012. BRDSZ
Powered by Joomla 1.7 Templates adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában