Kedvezményes ajánlat a Budapesti Tavaszi Fesztivál programjaira

A kedvezményes jegyeket egységesen 30% árengedménnyel kínálják.


 

UTAZZ VELÜNK!

1.

2018.MÁJUS 12.

BESZTERCEBÁNYA, KÖRMÖCBÁNYA, SELMECBÁNYA

Indulás: 2018. május 12. reggel 6,00 óra Bp.XIII. Teve u.

Részvételi díj: 6000 Ft.

Jelentkezési - fizetési határidő: 2018. május 02. 16 óra Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Átutalás: ERSTE 11600006-70000006-12388377

2.

2018. JÚNIUS 22 – 24

BEREGSZÁSZ – NAGYSZŐLŐS – HUSZT ÉS KÖRNYÉKE

Betelt!

 


 

01.14.

Megjelent: 2018. január 14. vasárnap


A méret a lényeg
Egy szociológus pontosan meg tudná magyarázni. Vagy egy politológus. Vagy akár egy újságolvasó urológus is.
https://mno.hu/marabu/a-meret-a-lenyeg-2439924

Az életpályamodell megbukott, a tanárok menekülnek a szakmájukból, de a helyettes államtitkár szerint csak riogatás az egész
A friss tanári diplomát szerző fiatalok közül sokan elhelydzkedni sem próbálnak meg valamelyik iskolában az alacsony kezdő fizetések miatt, a tanárhiányt pedig év közben nem lehet megszüntetni – derül ki az ATV riportjából.
http://168ora.hu/itthon/az-eletpalyamodell-megbukott-a-tanarok-menekulnek-a-szakmajukbol-de-a-helyettes-allamtitkar-szerint-csak-riogatas-az-egesz-143583

Meghökkentő módon támogatja a magyar kormány a kínai gyógyászatot
Ha nincs szakmai tapasztalata, két évre, ha van, akkor öt évre kaphatja meg a magyarországi működési engedélyt az, aki hagyományos kínai gyógyászattal óhajt foglalkozni – ezt a meghökkentő feltételt köti ki egy január elsejétől hatályos kormányrendelet. Míg az európai gyógyászatban bevett gyakorlat, hogy a kezdők csak megfelelő szakmai felügyelet mellett dolgozhatnak, a keleti mozgás- és masszázsterápia, az akupunktúra vagy az akupresszúra gyakorlói, úgy látszik, magyar terepen nagyobb bizalmat élveznek.
http://hvg.hu/gazdasag/201802__kinai_gyogyaszat__magyar_betegek__konnyitett_mukodes__selyem_kozeput

A kórházellátó egy rakás közpénzt fizetett külsős tanácsadóknak, akik megmondták, hogy
ne vegyenek 700 millió forinttal olcsóbb lélegeztetőgépeket Máig késik a hazai kórházakba szánt számos lélegeztetőállomás, új ágyak, mikrobiológiai laborberendezések és aneszteziológiai munkaállomások szétosztása azért, mert a beszerzésekért felelős Állami Egészségügyi Ellátó Központot (ÁEEK) – legalábbis az eljárások mai állása szerint – törvénysértésen kapták.
http://magyarnarancs.hu/belpol/a-korhazellato-egy-rakas-kozpenzt-fizetett-kulsos-tanacsadoknak-akik-megmondtak-hogy-ne-vegyenek-700-millio-forinttal-olcsobb-lelegeztetogepeket-108727

Menekülnek a vidékről, ahonnan nézve Nyíregyháza a világ közepe
Nehéz olyannal találkozni Záhonyban és környékén, akinek ne lenne legalább 5 ismerőse, aki az elmúlt 1-2 évben költözött máshová –
akár az országon belül, akár külföldre. Az ország egyik leggyorsabban elnéptelenedő járásában jártunk, hogy megnézzük, milyen
elvándorlási mintázatok rajzolódnak ki a statisztikai adatok mögött. Olyanokkal is beszéltünk, akik minden erejükkel azon vannak,hogy dobbanthassanak arról a vidékről, ahonnan nézve még Nyíregyháza is metropolisz, mégsem jutnak egyről a kettőre egy sor akadály miatt.
https://abcug.hu/menekulnek-videkrol-ahonnan-nezve-nyiregyhaza-vilag-kozepe/

Jogtalan követelések: meddig kell őrizgetni a befizetett csekkeket?
Jogtalan követelésekkel szemben a befizetett számláink igazolásával tudunk védekezni. De meddig kell őrizgetni a bankszámla kivonatokat, illetve a közműszolgáltatóknak feladott sárga csekkeket?
https://www.napi.hu/magyar_gazdasag/jogtalan_kovetelesek_meddig_kell_orizgetni_a_befizetett_csekkeket.654791.html

Közép-Európa 450 éve példát mutatott a világnak
Kövér László szerint Közép-Európa 450 éve példát mutatott a világnak, és ma is ezt teheti.
https://gondola.hu/cikkek/108606-Kozep-Europa_450_eve_peldat_mutatott_a_vilagnak.html

Amikor a fiatal Áderre volt szüksége az országnak
Hazánk ötödik köztársasági elnökeként, élve az alaptörvényben rám ruházott felelősséggel – külön köszöntve az először szavazó fiatalok százezreit,  és tisztelegve az első szabad választások emléke előtt –, a 2018-as általános országgyűlési választásokat április 8-ára írom ki – jelentette be Áder János köztársasági elnök, igazodva az általános várakozásokhoz.
https://mno.hu/eletmod/amikor-a-fiatal-aderre-volt-szuksege-az-orszagnak-2439462
http://nemzetikonyvtar.tumblr.com/post/169574197188/t%C3%ADzr%C3%A9szes-sorozatunkban-az-1990-es-szabad

Ez a voksolás különbözni fog minden korábbitól
Elindult a Magyar Nemzet Online választási műsora, a Billegő körzet
https://mno.hu/billegokorzet/ez-a-voksolas-kulonbozni-fog-minden-korabbitol-2439931

A kórházi folyosón halnak meg a betegek
Angliában is alulfinanszírozott az egészségügy, és olyan mértékű az emberhiány, hogy az már a betegek életét veszélyezteti.
http://www.weborvos.hu/lapszemle/a_korhazi_folyoson_halnak_meg/243572/

A nyugdíjemelés lehetőségei
Milyen év vár a nyugdíjasokra az idén?
https://www.vg.hu/velemeny/a-nyugdijemeles-lehetosegei-2-745317/

Nagyot változik a Facebook
Jelentős változások jönnek a Facebookra – írja az Index, és ha valóban jönnek ezek a változások, tényleg megváltozhat a Facebook. Végre.
http://valasz.hu/publi/nagyot-valtozik-a-facebook-126978

A vikingek és az adózás - 1.rész
Sajátos romantika lengi körül a vikingeket. Egyrészt egy hősi mítosz övezi őket, akik felfedezték Grönlandot, sőt Amerikát is, más
oldalról viszont sokan kíméletlen, barbár, vérgőzös rablóknak tekintik a viking hódítókat. Mi az igazság? Most és a következő hetekben – péntekenként – róluk lesz szó az Adó Online oldalán, és természetesen a vikingekkel kapcsolatos adózási kérdéseket is sorra vesszük majd.
http://ado.hu/rovatok/ado/a-vikingek-es-az-adozas-1-resz

 


 

04.21.

Megszűnhet az Országos Bírósági Hivatal, minisztériumi irányítás alá kerülhet az igazságszolgáltatás
Az már lassan kész tény, hogy az OBH megszűnik és az Igazságügyi Minisztérium alá tagozódunk be A bírósági legendák szerint viszont Handó kimondottan jó viszonyt ápol Lévai Anikóval, Orbán Viktor miniszterelnök feleségével, van, aki ennek tulajdonítja, hogy a bírói szervezeten belüli népszerűtlenség és a kormánnyal időnként felvállalt konfliktusok ellenére is a helyén maradhatott.
https://444.hu/2018/04/20/megszunhet-az-orszagos-birosagi-hivatal-miniszteriumi-iranyitas-ala-kerulhet-az-igazsagszolgaltatas

Bővebben...:

04.20.

Ami a kampányból kimaradt: kiszolgáltatott dolgozók, szétforgácsolt érdekvédelem
Majd ezer szakszervezet működik az országban, ám a munkavállalók alig 10 százaléka szakszervezeti tag, még ennél is kevesebb a versenyszférában, ahol pedig jóval nagyobb a kiszolgáltatottság. Az utóbbi két év béremelései például sok helyen elolvadtak, ezzel sem a kormány, sem az érdekvédők nem kezdenek semmit.
http://hvg.hu/kkv/20180418_Ami_az_ellenzeki_kampanybol_kimaradt_kiszolgaltatott_melosok_pusztulo_erdekvedelem

Bővebben...:

04.19.

Új drog jelent meg Józsefvárosban: a kréta
Új anyag bukkant fel a józsefvárosi feketepiacon, a kréta nevű keverék egyszerre tartalmaz kábítószernek minősülő vegyületet és új pszichoaktív anyagot - írja a Zsaru Magazin, ami egy krétadíler elfogásáról is beszámolt.
https://index.hu/belfold/2018/04/18/uj_drog_jelent_meg_a_feketepiacon_a_kreta/

Bővebben...:

04.18.

Jövő kedden zárva lesz a rendőrség
Azt írták, hogy április 24-e, Szent György napja a rendőrség napja, amely az állomány számára munkaszüneti nap.
https://index.hu/belfold/2018/04/17/jovo_kedden_zarva_lesz_a_rendorseg/

Bővebben...:

04.17.

A felejtés joga: ki, mikor, hogyan kérheti nyilvántartott adatai törlését?
Az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint a munkavállalóknak és ügyfeleknek joguk van ahhoz, hogy a velük kapcsolatban álló cég törölje a róluk tárolt adatokat. A felejtés jogát azonban nem minden esetben lehet teljesíteni.
http://hvg.hu/kkv/20180416_felejtes_joga_adatok_torlese_gdpr

Bővebben...:

 


 

"A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg."

2012. BRDSZ
Powered by Joomla 1.7 Templates adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában