Kedvezményes ajánlat a Budapesti Tavaszi Fesztivál programjaira

A kedvezményes jegyeket egységesen 30% árengedménnyel kínálják.


 

UTAZZ VELÜNK!

1.

2018.MÁJUS 12.

BESZTERCEBÁNYA, KÖRMÖCBÁNYA, SELMECBÁNYA

Indulás: 2018. május 12. reggel 6,00 óra Bp.XIII. Teve u.

Részvételi díj: 6000 Ft.

Jelentkezési - fizetési határidő: 2018. május 02. 16 óra Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Átutalás: ERSTE 11600006-70000006-12388377

2.

2018. JÚNIUS 22 – 24

BEREGSZÁSZ – NAGYSZŐLŐS – HUSZT ÉS KÖRNYÉKE

Betelt!

 


 

01.12.

Megjelent: 2018. január 12. péntek


Őrző-védők
Az őrző-védő szolgálatra kiképzésnek a fontos hármas alapelve: a ragaszkodás, a tekintély és a jutalmazás.
https://mno.hu/marabu/orzo-vedok-2439372

Napokra bezárnak a helyi hivatalok
Havonta egy nappal bővülő folytatólagos sztrájkot kezdenek ma az önkormányzati hivatalok dolgozói az alacsony bérek ellen tiltakozva. Közülük 18 ezren tíz éve nem kaptak egy fillér béremelést sem. Bő másfél év leforgása alatt ez a negyedik akció ebben a szférában.
http://nepszava.hu/cikk/1150080-napokra-bezarnak-a-helyi-hivatalok

„Ezt már nem tudják a döntéshozók figyelmen kívül hagyni” – mondják a fiatalok, akik diákok ezreit hívják tüntetni az Országház elé
Úgy látják, eddig senki nem hallgatta meg őket. Most kiállnak az érdekeikért.
http://magyarnarancs.hu/belpol/ezt-mar-nem-tudjak-a-donteshozok-figyelmen-kivul-hagyni-mondjak-a-fiatalok-akik-diakok-ezreit-hivjak-tuntetni-a-parlament-ele-108696

Behozhatatlan hátrányból indulnak a vidéki egyetemisták
Hatalmas anyagi előnnyel indulnak a budapesti egyetemisták azokkal szemben, akik vidékről érkeznek a fővárosba tanulni. Még ha örökségként nem is hullik egy lakás az ölükbe, akkor is az egyetem évei alatt otthon élhetnek a szüleikkel vagy bármikor hazaköltözhetnek, ha nem tudják fizetni az albérletet. A vidékieknél nem is kérdés, hogy dolgozniuk kell az egyetem mellett vagy diákhitelt felvenniük, hogy finanszírozzák a megélhetésüket, ami sokszor a májkrémes kenyérig és a SPAR-os felvágottig terjed.
https://abcug.hu/behozhatatlan-hatranybol-indulnak-videki-egyetemistak/

Orbánék titokban befogadtak 1300 menekültet – rukkolt elő hirtelen az állítással a külügyi államtitkár
Titokban fogadott be Magyarország 1300 menekültet – állította Altusz Kristóf a Times of Malta című lapnak adott interjújában.
http://168ora.hu/itthon/orbanek-titokban-befogadtak-1300-menekultet-rukkolt-elo-hirtelen-az-allitassal-a-kulugyi-allamtitkar-107848

A plakátháború mutatta meg, mire képes az apparátus, ha a Fidesz egy kicsit is fenyegetve érzi magát
plakátháború jól megmutatta, hogy mekkora erővel képes felpörögni az állami apparátus, ha a Fidesz kicsit is fenyegetve érzi magát:
https://444.hu/2018/01/11/a-plakathaboru-mutatta-meg-mire-kepes-az-apparatus-ha-a-fidesz-egy-kicsit-is-fenyegetve-erzi-magat

80 ezer ingatlan a listán: a legértékesebb javakra vetett szemet a kormány
Gyakorlatilag az ország legdrágább ingatlanjai és területei kerülhetnek állami kézbe egy tavaly végén hozott kormányrendelet értelmében.
https://mno.hu/belfold/nyolcvanezer-ingatlan-a-listan-a-legertekesebb-javakra-vetett-szemet-a-kormany-2439563

Térképre tettük, hogy mely ingatlanokra jegyeztethet be a kormány elővásárlási jogot
Nyolc világörökségi vagy természeti örökségi helyszín több mint nyolcvanezer ingatlanját böngészheti interaktív térképünkön.
https://atlatszo.hu/2018/01/09/terkepre-tettuk-hogy-mely-ingatlanokra-jegyeztet-be-a-kormany-elovasarlasi-jogot/

Orbán Viktor szokatlan vallomása
Különleges szerencse érte a Guardian két újságíróját: Magyarország miniszterelnöke személyesen vezette körbe őket a Pancho Arénában és közben szokatlanul kötetlenül beszélt futballszenvedélyéről, a politika és a foci hasonlóságáról, illetve további nagy terveiről. A cikk összefoglalja az elmúlt évek futballfejlesztéseinek finanszírozását is.
https://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/orban_viktor_szokatlan_vallomasa.654647.html

EESZT - az egészségügyi ellátás új dimenziója
Mészáros János helyettes államtitkár szerint a páciens teljes anamnézise rendelkezésre áll.
http://www.weborvos.hu/egeszsegpolitika/eeszt_az_egeszsegugyi_ellatas_uj/243538/

Aranyláz az orvosoknál – robbanásszerűen nő a magánegészségügy bevétele
Hogyan lehetséges, hogy egy olyan párt, amely a Gyurcsány-kabineten az egészségbiztosító privatizációs tervei kapcsán talált fogást,
most nem tudja megállítani az állami szektor arányainak gyors zsugorodását? Mit tanulhatna a közkórház a magánkórháztól?
http://valasz.hu/itthon/aranylaz-az-orvosoknal-robbanasszeruen-no-a-maganegeszsegugy-bevetele-126926

 


 

04.21.

Megszűnhet az Országos Bírósági Hivatal, minisztériumi irányítás alá kerülhet az igazságszolgáltatás
Az már lassan kész tény, hogy az OBH megszűnik és az Igazságügyi Minisztérium alá tagozódunk be A bírósági legendák szerint viszont Handó kimondottan jó viszonyt ápol Lévai Anikóval, Orbán Viktor miniszterelnök feleségével, van, aki ennek tulajdonítja, hogy a bírói szervezeten belüli népszerűtlenség és a kormánnyal időnként felvállalt konfliktusok ellenére is a helyén maradhatott.
https://444.hu/2018/04/20/megszunhet-az-orszagos-birosagi-hivatal-miniszteriumi-iranyitas-ala-kerulhet-az-igazsagszolgaltatas

Bővebben...:

04.20.

Ami a kampányból kimaradt: kiszolgáltatott dolgozók, szétforgácsolt érdekvédelem
Majd ezer szakszervezet működik az országban, ám a munkavállalók alig 10 százaléka szakszervezeti tag, még ennél is kevesebb a versenyszférában, ahol pedig jóval nagyobb a kiszolgáltatottság. Az utóbbi két év béremelései például sok helyen elolvadtak, ezzel sem a kormány, sem az érdekvédők nem kezdenek semmit.
http://hvg.hu/kkv/20180418_Ami_az_ellenzeki_kampanybol_kimaradt_kiszolgaltatott_melosok_pusztulo_erdekvedelem

Bővebben...:

04.19.

Új drog jelent meg Józsefvárosban: a kréta
Új anyag bukkant fel a józsefvárosi feketepiacon, a kréta nevű keverék egyszerre tartalmaz kábítószernek minősülő vegyületet és új pszichoaktív anyagot - írja a Zsaru Magazin, ami egy krétadíler elfogásáról is beszámolt.
https://index.hu/belfold/2018/04/18/uj_drog_jelent_meg_a_feketepiacon_a_kreta/

Bővebben...:

04.18.

Jövő kedden zárva lesz a rendőrség
Azt írták, hogy április 24-e, Szent György napja a rendőrség napja, amely az állomány számára munkaszüneti nap.
https://index.hu/belfold/2018/04/17/jovo_kedden_zarva_lesz_a_rendorseg/

Bővebben...:

04.17.

A felejtés joga: ki, mikor, hogyan kérheti nyilvántartott adatai törlését?
Az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint a munkavállalóknak és ügyfeleknek joguk van ahhoz, hogy a velük kapcsolatban álló cég törölje a róluk tárolt adatokat. A felejtés jogát azonban nem minden esetben lehet teljesíteni.
http://hvg.hu/kkv/20180416_felejtes_joga_adatok_torlese_gdpr

Bővebben...:

 


 

"A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg."

2012. BRDSZ
Powered by Joomla 1.7 Templates adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában