Kedvezményes ajánlat a Budapesti Tavaszi Fesztivál programjaira

A kedvezményes jegyeket egységesen 30% árengedménnyel kínálják.


 

UTAZZ VELÜNK!

1.

2018.MÁJUS 12.

BESZTERCEBÁNYA, KÖRMÖCBÁNYA, SELMECBÁNYA

Indulás: 2018. május 12. reggel 6,00 óra Bp.XIII. Teve u.

Részvételi díj: 6000 Ft.

Jelentkezési - fizetési határidő: 2018. május 02. 16 óra Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Átutalás: ERSTE 11600006-70000006-12388377

2.

2018. JÚNIUS 22 – 24

BEREGSZÁSZ – NAGYSZŐLŐS – HUSZT ÉS KÖRNYÉKE

Betelt!

 


 

11.13.

Megjelent: 2017. november 13. hétfő


Alkotmánybíróság: legfrissebb határozatok!
Közfoglalkoztatás, - szociális ellátás. Kábítószer mennyiség meghatározása. Pótmagánvádló jogi képviselete. Elektronikus cigaretta. Közös költség megfizetése. Társadalombiztosítási határozat felülvizsgálata.
https://gondola.hu/cikkek/107892-Alkotmanybirosag__legfrissebb_hatarozatok__.html

Hangzatos találkozás..!
Ragaszkodva a „szolid” hagyományokhoz, hatalomról és tengernyi pénz sorsáról elmélkednek.
https://gondola.hu/cikkek/107915-Hangzatos_talalkozas___.html

Sokallták a benzin árát a mezőkövesdiek, Tállai András intézkedett
A lakosok panaszai meghallgatásra találtak: az államtitkár egyeztetéseket folytatott a Mol illetékes képviselőivel, amelynek eredménye,
hogy az október 31-ei állapothoz képest Mezőkövesden a benzin ára 11 Ft-tal, míg a gázolajé 5 Ft-tal csökkent.
https://mno.hu/gazdasag/sokalltak-a-benzin-arat-a-mezokovesdiek-tallai-andras-intezkedett-2427097

Orbán receptje a hatalomgyakorlásról! Az abszolút hatalom nem a jó kormányzásról szól!
Orbán abszolút hatalma, nem a jó kormányzásról szól, nem arról, hogy mi a jó a népnek, hanem arról, hogy mi a jó neki, és mi kell a hatalom megtartásához. Súlyos tévedés azt hinni, hogy az abszolút hatalommal rendelkező vezetőnek érdeke, hogy alkalmas miniszterekkel, hivatalvezetőkkel vegye körül venni magát. Az alkalmas emberek nem a hatalom erősítésének lehetőségét hordozzák a vezető számára, hanem a potenciális veszélyt a hatalmára, a konkurenciát.
http://civilhetes.net/orban-receptje-a-hatalomgyakorlasrol-az-abszolut-hatalom-nem-a-jo-kormanyzasrol-szol

A Nyugat meghódítása
„A Fidesz egy demokratikus párt, mindenki azt csinálja, amit mondanak neki.” A szabadság népét tehát megint harcba szólítják; lássuk be, mennyivel magasztosabb, lelkesítőbb ez, mint olyan földhözragadt dolgokról vitatkozni a hazai ellenzékkel, mint a bérunió, az egészségügy, az oktatás, ne adj’ isten a korrupció?! Olyan küzdelmet vizionált a miniszterelnök, amelynek megvívásához, úgy sejtem, nem még egyszer négy, hanem sokszor négy év kormányzásra van szükség.
https://mno.hu/vezercikk/a-nyugat-meghoditasa-2427190

Leszámolás a stadionban
Normális országban ilyen nincs – szoktuk mondani, amikor képtelen hazai viszonyainkról beszélünk. Normális országban nem történhet meg, hogy egy focimeccs szünetében embereket késelnek. Normális országban nem történhet meg, hogy egy stadion biztonsági szolgálata nem lép közbe, amikor lincselés folyik a lelátók alatt. Ha egy normális országban mégis hasonló történik, akkor az érintett klubot olyan büntetésekkel újtják, mint: pontlevonás, stadionbezárás vagy akár kitiltás a ligából.
https://mno.hu/velemeny/leszamolas-a-stadionban-2426964

Szakszerűtlenül látják el a krónikus sebeket
Megoldatlan a krónikus sebek miatt szenvedő betegek szakszerű ellátása, ugyanis nincs elegendő orvos és ápoló, aki ennek a speciális
tudásnak a birtokában lenne. Nem véletlen, hogy a betegek többnyire elégedetlenek az ellátásukkal, ám hiába menekülnek a magánellátásba, ott ugyanúgy gyakorlatlan szakemberekbe futhatnak, derült ki prof. dr. Daróczy Judit bőrgyógyász előadásából a novemberi Medicinafórumon.
http://www.weborvos.hu/egeszsegpolitika/szakszerutlenul_latjak_el_a_kronikus/242400/

Új tömb felépítését tervezi a gerincgyógyászati központ
A központ vezetője szerint ha a kormány nem pozícionálja újra a magánegészségügyet, komoly ellátási gondok adódhatnak.
http://www.weborvos.hu/egeszsegpolitika/uj_tomb_felepiteset_tervezi_a/242339/

Élettartam-kilátások: Szolnok környéki lányok ukrajnai élethosszal?
A legrosszabb kilátással bíró északkelet-magyarországi fiúcsecsemők pedig durván olyan hosszú életre vannak „hitelesítve”, mint a romániai vagy a brazíliai kissrácok. http://hvg.hu/itthon/201733_elettartamkilatasok_szolnok_kornyeki_leanycsecsemok_ukrajnai_elethosszal

Ebben a kis garázsműhelyben elfér szinte a teljes magyar kazettagyártás
Rég volt, amikor milliós példányszámban keltek el a kazetták, de a hanghordozó mégis nagy túlélőnek számít. Tegye föl a kezét, akinek megvan az, hogy a kazettát ceruzára húzzuk, és úgy tekerjük vissza, hogy a drága ceruzaelemet kíméljük a walkmanben.
Vannak, akiknek ez alapélmény a gyerekkorukból. Bár a rojtosra hallgatott kazetták kora ugyan lejárt, még nem halott a hanghordozó, sőt az utóbbi időben újra divatját éli. Czipó Tibor, a Mini és a Tolcsvay-trió basszus gitárosa garázsmanufaktúrában sokszorosítja a mai napig.
https://mno.hu/hetvegimagazin/ebben-a-kis-garazsmuhelyben-elfer-szinte-a-teljes-magyar-kazettagyartas-2426759

 


 

04.21.

Megszűnhet az Országos Bírósági Hivatal, minisztériumi irányítás alá kerülhet az igazságszolgáltatás
Az már lassan kész tény, hogy az OBH megszűnik és az Igazságügyi Minisztérium alá tagozódunk be A bírósági legendák szerint viszont Handó kimondottan jó viszonyt ápol Lévai Anikóval, Orbán Viktor miniszterelnök feleségével, van, aki ennek tulajdonítja, hogy a bírói szervezeten belüli népszerűtlenség és a kormánnyal időnként felvállalt konfliktusok ellenére is a helyén maradhatott.
https://444.hu/2018/04/20/megszunhet-az-orszagos-birosagi-hivatal-miniszteriumi-iranyitas-ala-kerulhet-az-igazsagszolgaltatas

Bővebben...:

04.20.

Ami a kampányból kimaradt: kiszolgáltatott dolgozók, szétforgácsolt érdekvédelem
Majd ezer szakszervezet működik az országban, ám a munkavállalók alig 10 százaléka szakszervezeti tag, még ennél is kevesebb a versenyszférában, ahol pedig jóval nagyobb a kiszolgáltatottság. Az utóbbi két év béremelései például sok helyen elolvadtak, ezzel sem a kormány, sem az érdekvédők nem kezdenek semmit.
http://hvg.hu/kkv/20180418_Ami_az_ellenzeki_kampanybol_kimaradt_kiszolgaltatott_melosok_pusztulo_erdekvedelem

Bővebben...:

04.19.

Új drog jelent meg Józsefvárosban: a kréta
Új anyag bukkant fel a józsefvárosi feketepiacon, a kréta nevű keverék egyszerre tartalmaz kábítószernek minősülő vegyületet és új pszichoaktív anyagot - írja a Zsaru Magazin, ami egy krétadíler elfogásáról is beszámolt.
https://index.hu/belfold/2018/04/18/uj_drog_jelent_meg_a_feketepiacon_a_kreta/

Bővebben...:

04.18.

Jövő kedden zárva lesz a rendőrség
Azt írták, hogy április 24-e, Szent György napja a rendőrség napja, amely az állomány számára munkaszüneti nap.
https://index.hu/belfold/2018/04/17/jovo_kedden_zarva_lesz_a_rendorseg/

Bővebben...:

04.17.

A felejtés joga: ki, mikor, hogyan kérheti nyilvántartott adatai törlését?
Az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint a munkavállalóknak és ügyfeleknek joguk van ahhoz, hogy a velük kapcsolatban álló cég törölje a róluk tárolt adatokat. A felejtés jogát azonban nem minden esetben lehet teljesíteni.
http://hvg.hu/kkv/20180416_felejtes_joga_adatok_torlese_gdpr

Bővebben...:

 


 

"A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg."

2012. BRDSZ
Powered by Joomla 1.7 Templates adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában